Vinn cykeln!

Vad gillar du att göra på sommaren? Ta en bild på dina skor när du till exempel sitter ute i solen, fikar på ett café eller spelar brännboll med dina vänner. Eller vad du än gillar att göra på sommaren.

stålhästen m converse

Maila oss bilden på customer.insight@brandos.com och skriv ditt namn, address och e-postaddress i meddelandet och beskriv vad som händer i bilden. Den lyckliga vinnaren kommer att få en ny vit Stålhästen-cykel (värde 2 890 kr)!

 

När du deltar i tävlingen accepterar du följande tävlingsvillkor: Vinnaren utses av en jury. Det bidrag som av juryn anses bäst stämma överens med våra värderingar inkluderande, ungdomlig, inspirerande vinner. OBS! Cykeln hämtas av vinnaren från Brandos kontor på Östermalm, Stockholm. Brandos får rättigheter att använda tävlingsbidragen i sina kommunikationskanaler. Juryn består av marknadsavdelningen på Brandos och juryns beslut kan inte överklagas. Eventuella skatter betalas av vinnaren. Tävlingen pågår till 6 maj 2014. Vinnaren publiceras här på bloggen och kontaktas per mail kort efter tävlingen avslutas. Deltagare accepterar att i framtiden få information och erbjudanden från Brandos. Skorna på bilden ingår inte i tävlingspriset.