Tävling – vinn Lacoste skor

Lacoste är ett av våra mest älskade märken. Nu har du chansen att vinna ett par Lacoste skor.

Det enda du behöver göra är att svara på frågan nedan och kort berätta varför du gillar Lacoste.

Vinnaren får välja ett par Lacosteskor från det sortiment som finns på Brandos, utifrån de storlekar som finns tillgängliga. Svara här i kommentarsfältet. OBS! glöm inte att uppge ditt namn och din mailadress, så vi kan nå dig om du vinner.

FRÅGA: Från vilket land kommer Lacoste ursprungligen?

Tävlingen pågår till och med söndagen den 5 maj 2013. Vi publicerar information om vinnaren här på Skobloggen den 6 maj. Juryn består av anställda på Brandos, juryns beslut kan inte överklagas.

Tags: , , , ,

128 comments

 1. Kommer från Frankrike!!

  Äger nåra par Lacoste skor och det är grymma,sköna och framförallt stilrena å supersnygga. Vann jag så skulle jag vilja ge dem till min mamma i present, svår händelse i hennes liv inträffade för en tid sen å hennes plånbok har fått sig en törn. Så för att “muntra” upp henne och tillföra lite positiv energi skulle jag vilja e henne skorna!

 2. France. Just perfect for MY feet.

 3. Lacoste kommer ursprungligen från Frankrike.

  Jag älskar lacoste’s produkter för de är så himla stilrena och gör hela klädseln mycket mer avslappnad och ledig. Det är liksom ett par skor som man kan använda hela tiden, varje dag om man vill!

 4. från Frankrike

 5. Svar : Frankrike

 6. Lacoste kommer från Frankrike.

  Jag bor på en ö och skulle älska att vinna de fina skorna i vilken färg som helst, de går inte att köpa här!

 7. Varumärket Lacoste kommer ursprungligen från Frankrike och den idag mest kända Lacoste produkten är tenniströjan, som uppfanns av den franske tennisspelaren René Lacoste. Idag kopierad i milliontal över hela världen. En speciell vävteknik för tyget togs fram som lämpar sig utmärkt för att hålla kroppen så torr som möjligt från svett. I kölvattnet av en makalös succé följde en rad av andra utpräglade tenniskläder, och idag finns det en komplett produktpalett för sport och fritid med skor, väskor, kepsar, bälten: allt med högt kvalitetskänsla och tidlös design. Logon, även den kopierad i oändlighet, är en grön krokodil, OBS: den skall gå från vänster till höger, har 2 synliga ben på framsidan och en röd tunga. Inget annat…

 8. Jag bor på en ö och skulle älska att vinna de fina skorna i vilken färg som helst för de går inte att köpa här!

 9. Lacoste kommer från Frankrike.

  Jag bor på en ö och skulle älska att vinna de fina skorna i vilken färg som helst för de går inte att köpa här!

 10. Lacoste=Frankrike

  Jag behöver nya skor enligt min fru!

 11. Lacoste kommer från Frankrike.

  Jag bor på en ö och skulle älska att vinna de fina skorna eftersom de inte går att köpa här!

 12. Lacoste är ett franskt modeföretag, grundat 1933 av tennisspelaren René Lacoste.Huvudkontoret finns i paris. Efter att från början bara ha tillverkat tenniströjor, produceras nu även andra kläder, skor, parfym och glasögon.

 13. Lacoste kommer ursprungligen från Frankrike. – ” Jag diggar franskt mode & stil – allrahelst från märket med en krokodil! “

 14. Svar: Frankrike

  Jag önskar vinna! Nu för tiden handlar jag bara skor till barnens växande fötter, mina egna stackare får gå i gamla slitna skor. Ett par stilrena Lacoste skulle de må bra av!

 15. Det låter franskt, så jag slår till med Frankrike. Däremot har jag aldrigt ägt några så det vore ju ett utmärkt tillfälle att få vinna ett par.

 16. Svaret är – Frankrike!

  Jag tycker om Lacoste för att de är jätte snygga, har ren och elegant design och eftersom jag har stora problem med att hitta skor som passar mig på grund av problem med ena foten. Men Lacoste passar mig bra. Utöver älskar jag ” den gröna krokodilen “.

 17. Lacoste kommer ifrån Frankrike!

  För mig är Lacoste kvalité, bekvämlighet, stilren och lyx.
  Hoppas på tur:). Önskar lycka till till alla…

 18. Från Frankrike :)

 19. Lacoste= Frankrike

  Jag behöver nya skor enligt min fru!

 20. Frankrike!

  Klassiskt med klass, casusl fast välklätt precis som min stil är. Trevlig prisbild för sin kvalitet. Tennisassosiation, så klart, =välklätt.

 21. Frankrike, mitt hemland ;)
  Jag äääälskar Lacoste! Dom gör alltid väldigt fina skor som har en bra kvalité för sina priser och dom är sköna att gå i! Ett märke för alla åkdrar och kön samt det finns både skor och parfymer till alla tillfällen!

 22. Lacoste=Viva La France ;)

 23. Frankrike.

  Lacoste – spännande, klassiska och innovativa, samtidigt. Med en sån sko är det svårt att misslyckas.

 24. Svar : Lacoste kommer från La France

  Lacoste påmminner mig mitt barndom i Frankrike. <3

 25. frankrike alltid köpt lacosteskor till min son under hela hans uppväxt han är nu 18 år dom är snygga bra slittåliga går lätt att hålla rena o snygga fotriktiga

 26. frankrike

 27. Svar: Lacoste kommer från Frankrike.

  Jag är en kille på 14 år, skulle älska ett par Lacoste skor för min familj har inte råd, min mamma är ensamstående och min far lämnade oss när jag var 1 år.
  Som sagt, skulle älska ett par Lacoste skor och skulle behandla dom bättre än mig själv haha, så mycket älskar jag Lacoste!

 28. Lacoste kommer från frankrike :)

  Jag älskar lacoste min faster har designat kläder för lacoste ett par år sedan, det var på detta viset som jag blev introducerad till lacoste, ända sedan den tiden har jag älskat deras sortiment och vill gärna vinna ett par fina skor

· 1 · 2 · 3

Comments are now closed.