Tävla och vinn fyra par skor från Blink!

Skomärket Blink är populärt för sin modemedvetna design och prisvärda skor. I deras kollektion hittar du partyskor, trendiga heels, sommarlätta ballerinaskor och hippa sneakers. Allt en fashionista behöver i sin skogarderob!

Nu har du chans att vinna hela fyra par skor från Blinks sortiment här på Brandos. Såhär gör du:

1. Berätta när ett par Blink skor passar allra bäst på dina fötter. Ge ditt svar här i kommentarsfältet, glöm inte att uppge ditt namn och mailadress!

2. För att ditt bidrag ska vara giltigt behöver du även <<Gilla>> Blinks och Brandos Facebooksidor.

Vinnaren får välja fyra par skor från Blinks sortiment på Brandos, utifrån de storlekar som finns tillgängliga.

Tävlingen pågår till och med den 26 maj 2013. Vi kommer publicera namn på vinnaren här på bloggen senast den 31 maj.

Tags: , , , , , ,

75 comments

 1. Blink skorna skulle följa med mig till Malung på dansbandsveckan! Perfekt med 4 olika par skor med dig, praktiska, snygga och jag kommer glänsa. Hela veckan skulle gå som en dans med Blink skorna ;) älskar dom!

 2. Blinks och brandos passar varje dag, förgyller ju både din och min dag!
  I sommar på bröllopet skulle de få glänsa då dottern och jag har samma storlek och smak lyfter dem högt då vi vilar på vår bak =)

 3. B=Ballerina skor för ljuva promenader på semester i någon härlig park

  L=Lediga dagens skor med liten klack och mycket shopping

  I=Inneskor i svart med liten klack för dans och party

  N=Nattens coola med klackar som hörs när det är mörkt och neon

  K=Klack med skön höjd för jobb och vardagsgöra

 4. Nu när jag äntligen kommit upp i en ålder (16) då jag kan börja använda högklackade skor vill jag avsolut ha blink skor!!! Jag har massa bra tillfällen framöver när ja kan ha dem som 9:ornas bal, skolavslutning, bröllop och släktträff! :) Sedan hoppas jag kunna använda dem mer om några år på vanliga tillfällen också då jag inte går i grundskolan eller gymnasiet längre! Jag tycker att blink är så otroligt häftiga och härliga med alla färger oxh modeller! Kram

 5. Nu när jag äntligen kommit upp i en ålder (16) då jag kan börja använda högklackade skor ibland vill jag absolut ha blink skor men som 16-åring har jag inte så mycket pengar att köpa dem för… Jag har massa bra tillfällen framöver som jag kan använda dem som 9-ornas bal, skolavslutning, studentfest, bröllop och släktträff! :) Sedan hoppas jag kunna använda dem mer om några år på vanliga tillfällen också närj inte längre går i grundskolan…!! Jag älskar blink skor och jag har suktat efter många olika modeller länge! Jram

 6. har inte provat de skorna än men de verkar bra och skall prova när jag vinner .

 7. 4 par blink skor skulle passa fin fint på mina små fossingar när jag glider runt i sommar och är arbetslös. Så mycket skoj vi ska ha då , ja o mina skor. Gå till stranden , hjälpa små pensionärer över gatan och sitta och räkna fåglar i parken. De finns så mycket ett par skor och en människa har tid till när man inte måste sitta på ett kontor 8 h om dangen. De kommer bli den bästa sommaren någonsin!

 8. Skor från Blink passar min fot som glasskon på askungen, just love them

 9. När jag går på stan
  Känner jag mig hemmavan
  Blink är då det bästa alternativet
  Att känna sig som en drottning är givet
  Att gå på lätta moln trots betong
  Det är en ynnest att få denna gång
  Fötterna skrattar hela vägen
  Vi gillar Blink i alla lägen!

 10. Blink makes my day. Wake up think don’t let boring shoes make you sink!

 11. Åh vad ett par blinkskor skulle lysa upp min vardag, då jag varje dag på arbetet bär blå pyjamasdräkt och träskor. Skänk lite glädje till mig och piffa upp min vardag!

 12. Hvorner paser blink best?
  Hvergang!

 13. Jag vet direkt när jag vill ha ett par skor, det är kärlek vid första ögonkastet. När man kollat på hundratals skor som har varit något i stil med “Dom är väl rätt så snygga..” Och så ser man dom där skorna. Dom ligger där och ser så otroligt fina ut, men samtidigt ensamma. Dom vill att man ska prova dom.
  Och så gör man det, dom kanske inte är så jättesköna från början men jag vet att jag kommer gå in dom, och dom här skorna är ju som tillverkade för mig.
  Så jag köper dom och jag vet att det är vi.
  Dom är bara inte praktiska (man måste ju ha skor) utan dom höjer också mitt självförtroende. Sättet de förlänger mina ben på, hur mycket finare man känner sig med sina nya skor. Lite som om man skaffat sig nya fötter, faktiskt.
  Det är speciellt, detdär med skor.
  Hur mycket bättre man mår.
  Och förstås, så är det bästa valet, mitt val, Blink.

 14. Steget före på alla sätt
  lika skönt som moderätt

 15. Oavsett mode eller trender
  Blink är med där det händer

 16. Blink går alltid hem där det händer!

 17. Twenty-four-seven always in heaven!

 18. Jag är med!
  Jag skulle använda skor från Blink för att lyxa till vardagen lite, ibland orkar man inte klä upp sig så mycket, då kan man ta på sig ett par snygga skor från Blink och voila! outfiten fixad. :) Som en studerande liten tjej så skulle det sitta perfekt med nya skor utan att behöva spendera flera tusen!

  Jag gillar Blink och Brando på facebok (heter Solin Jamil).

  Håller verkligen tummarna nu, kram♥

 19. När jag går hemifrån har jag Blinks med mig. För oavsett hur dagen kommer att se ut så har jag alltid haft en stund för ett par Blinks. Turen på Ica blir mycket snyggare, mötet på jobbet, lunchdaten, middagen, dopet, spontanafterworken. Med snygga skor är jag alltid redo… oavsett vad som händer och om det regnar när jag går till jobbet och kängan/stövlen krävs, så finns mina blinks med för att förgylla delar av dagen – Tack!

 20. Jag har på mig ett par Blink skor när jag ska gå ut och vara extra snygg. Älskat Blink’s högklackade skor.
  Klacken gör så jag får snyggare ben <3 färgerna gör så jag inte behöver vara orolig att inte ha något som passar till, Blink's skor bestämmer outfiten!

 21. Skor från Blink fixar den sexiga looken på ett kick, oavsett vilken sida den svenska sommaren väljer att visa! Vem skulle säga nej till lite glamour en regnig sommardag?

 22. Vackra skor ÄR den berömda guldkanten på vardagen! Snygga skor gör mig jag pigg och glad, speciellt efter 10-15 timmar i sexiga dunlopstövlar med stålhätta tyngre än bly. För mig är det viktigt att separera yrkesperson och privatliv, jag älskar mina kor och skulle inte byta dem för något flashigt innerstadsjobb någonsin men jag älskat också mode och att utveckla och uppdatera min stil är ett måste för mitt välbefinnande. Som ung och kvinna i en branch med övervägande äldre män vägrar jag vara en sterotyp lantbrukare, om jag så måste plöja med pumps!

 23. När skor från Blink passar allra bäst?
  De platsar såväl vardag som fest!
  Sortimentet har hela bredden
  är alltid på moset grädden :-)
  Blink är helt enkelt av rätta sorten
  tänder på designen, faller för komforten!

 24. Lovley shoes for lovley summerfeets!

 25. Blink skor passar i alla lägen, när man har det stressigt i vardagen och behöver bara ta på sig skorna i ett nafs! eller de tillfällen som man behöver piffa upp sig lite extra är det skorna som gör hela outfiten!
  Skor som man kan känna sig extra snygg i men endå bekväma det är högsta betyg!

· 1 · 2

Comments are now closed.