Skor som ger skön barfotakänsla när du sportar

Såg du Rapports inslag om barfotalöpning? De berättade att allt fler väljer en annorlunda sorts sko när de joggar. Skon heter Vibram Fivefingers och ger en skön barfotakänsla, samtidigt som den skyddar foten. Reportaget i Rapport visar att Vibram Fivefingers är ett bra alternativ till joggingskor, se här:

Vibram FiveFingers skor är unika, utformningen bygger på innovativ design och ny teknologi. Designen är gjord för att förbättra bärarens prestation genom att förstärka upplevelsen av att vara barfota. Skorna har separata tår, fördelen med det är att tårna får möjlighet att placera sig så som kroppen automatiskt styr dem till när du är barfota, för att ge kroppen maximal balans.

Vibram FiveFingers gjordes ursprungligen för tuffa vattensporter, där det är särskilt viktigt att få ett fast grepp med foten och hålla kontrollen, som i t.ex. vind- och vågsurfning. Skorna passar lika bra för andra sporter som utförs barfota, som t.ex. kampsporter, yoga och pilates. FiveFingers ger ett bra fotgrepp samtidigt som sulan ger ökad balans och komfort. En annan fördel är att FiveFingers skor håller fötterna varma och rena.

Vi har ett välsorterat sortiment av Vibram Fivefingers skor på Brandos.

Tags: , , , , , , ,